De Fietsfabriek bakfietsen

De bakfietsen die De Fietsfabriek maakt bakfietsen die vooral gericht zijn voor het vervoer van kinderen. Op dit moment heeft De Fietsfabriek 4 verschillende modellen. Deze modellen ga ik op deze pagina kort beschrijven. De modellen verschillen op meerdere vlakken, zo hebben twee modellen twee wielen en twee modellen drie wielen.

De Fietsfabriek Classic

fietsfabriek-bakfiets-classic

De Fietsfabriek classic heeft drie wielen en een ruimte vierkante bak. In de bak is er genoeg plaats voor 4 kinderen. Beide het frame en de wielen zijn gemaakt voor de zware belasting. De maximale belasting van de bak is 150 kg, de bagagedrager heeft een maximale belastbaarheid van 80 kg.

De Fietsfabriek classic wordt standaard geleverd met 7 versnellingen, Abus ringslot, parkeerrem en vele mogelijkheden om uit te breiden.

Naast de standaard versie is er ook een elektrische versie verkrijgbaar.

De Fietsfabriek Smart

fietsfabriek-bakfiets-smartDe Fietsfabriek Smart is net als de classic een bakfiets met drie wielen. Net als de classic bakfiets passen er in de Smart ook tot 4 kinderen in de bak. Ook de Smart variant heeft een maximale belastbaarheid van 150 kg in de bak en 80 kg voor de bagagedrager.

De Fietsfabriek Smart wordt geleverd de 7-sernellingsnaaf van Nexus.

De Fietsfabriek Smart is uit te breiden met vele accessoires en met een elektrisch hulpmotor.

De Fietsfabriek Original

fietsfabriek-bakfiets-originalDe Fietsfabriek Original is een bakfiets met twee wielen. Er is plaats voor twee kinderen in de bak met gordels.

De Fietsfabriek Original heeft een hand voorrem en een terugtraprem aan de achterkant. Er zit standaard een 3-versnellingsnaaf van Nexus op de bakfiets.

Ook De Fietsfabriek Original heeft vele verschillende mogelijkheden tot het uitbreiden en personaliseren van de bakfiets. Het is ook mogelijk om van De Fietsfabriek Original een elektrische variant te kopen.

De Fietsfabriek Original long

fietsfabriek-bakfiets-original-longDe Fietsfabriek Original Long is hetzelfde als De Fietsfabriek Orininal behalve dat deze iets langer is. De bak is ongeveer 15 cm langer waardoor je net wat extra ruimte, en het is mogelijk om de bak uit te breiden met een tweede bankje.

Ook De Fietsfabriek Original long is verkrijgbaar in een elektrische variant.