Bakfiets merken

Er zijn verschillende fabrikanten en bakfiets merken op de markt te vinden. Wij hebben de bakfiets merken voor u op een rijtje gezet met informatie daarbij. Per bakfiets merk kan je doorklikken naar de pagina waar er meer informatie staat over bakfietsen en dat specifieke bakfiets merk.

Bakfiets merken

Nihola bakfiets

Nihola is een bakfiets merk dat is bedacht door een Deen genaamd Niels Holme Larsen. Larsen werd gevraagd door een vriend om een alternatief te bedenken voor het vervoeren van kinderen met de fiets. Larsen heeft toen een driewieler bedacht waar design en stabiliteit vooraan stonden.

Onderhand heeft het merk Nihola al verschillende fietsen op haar naam staan voor verschillende doeleinden.

Lees verder Nihola bakfietsen.

Babboe bakfiets

Een Babboe bakfiets heeft een mooie slogan: ‘Van ouders voor ouders‘. Wat Babboe hiermee bedoeld is dat de bakfietsen die zij maken vooral bedoeld zijn voor mensen met kinderen en dat de bakfietsen verkocht worden voor een betaalbare prijs.

Babboe is ontstaan door een initiatief uit 2007. Toen waren er een aantal ouders die graag een bakfiets wilden hebben maar de prijzen daarvan te hoog vonden. Zij zijn toen in samenwerking met een ingenieursbureau een kwaliteitsbakfiets voor een betaalbare prijs gaan ontwikkelen.

Lees verder over het Babboe bakfietsen.

De Fietsfabriek bakfiets

De bakfietsen die De Fietsfabriek maakt bakfietsen die vooral gericht zijn voor het vervoer van kinderen. Op dit moment heeft De Fietsfabriek 4 verschillende modellen. Deze modellen ga ik op deze pagina kort beschrijven. De modellen verschillen op meerdere vlakken, zo hebben twee modellen twee wielen en twee modellen drie wielen.

Lees verder over De Fietsfabriek bakfietsen.

Dolly Bakfiets

Dolly bakfietsen zijn gloednieuw op het gebied van fietsen, en vooral bakfietsen. De bakfietsen van Dolly hebben een moderne look en zijn goed te onderscheiden van de rest.

Lees verder over het Dolly bakfiets merk.