Dolly Bakfiets

dollyDolly bakfietsen zijn gloednieuw op het gebied van fietsen, en vooral bakfietsen. De bakfietsen van Dolly hebben een moderne look en zijn goed te onderscheiden van de rest. Het uitgangspunt voor het ontwerp van de Dolly bakfiets is dat een bakfiets niet zwaarder zou moeten fietsen dan een gewone fiets. Ook aan het design van de bakfiets is gedacht. De Dolly bakfietsen zijn leverbaar in 60 kleurencombinaties. Voor de bak 10 verschillende kleuren en voor het frame 6 kleuren.

Op het moment van schrijven is er één Dolly bakfiets te koop en staat er een nieuwe op de planning. Deze twee bakfietsen staan hieronder beschreven.

Dolly bakfietsen

Bakfiets Dolly 2

Bakfiets dolly IIDolly bikes heeft op dit moment 1 bakfiets, de Dolly 2. De Dolly 2 is een tweewiel bakfiets met een uniek design en uitstraling. De bak die op de Dolly 2 zit is gemaakt van Polyethyleen (speciaal soort kunststof). De bak is zeer licht, sterk en is zelfs recyclebaar.

De Dolly 2 bakfiets wordt geleverd met 5 of 8 Nexus versnellingen, waarbij de prijs tussen 5 en 8 versnellingen € 100 verschilt. Er zijn veel extra accessoires beschikbaar voor de Dolly 2:

  • Extra bankje (vervoer meer dan 2 kinderen)
  • Regenhoes
  • Regentent
  • Maxicosi frame
  • Bagagedrager
  • elektrische ondersteuning

Standaard is er genoeg ruimte in de Dolly 2 bakfiets om twee kinderen te vervoeren.

De Dolly 3 bakfiets is op dit moment nog niet te koop. De producent van de Dolly bakfietsen verwacht de Dolly 3 in de zomer te kunnen presenteren. De Dolly 3 bakfiets heeft drie wielen en een grote vierkante bak. Belangrijk uitgangspunt van de Dolly 3 is een stabiele wegligging. De Dolly 3 kan straks geleverd worden met 5 of met 8 versnellingen.