Kawasaki kinderfietsen

Kawasaki kinderfietsen zijn nog niet zo bekend. Het merk Kawasaki staat vooral bekend om zijn motoren. Een Kawasaki kinderfiets is een stoere jongensfiets, verkrijgbaar vanaf 12 inch. Kawasaki zegt zelf het volgende over hun collectie fietsen: “Wil jij net zo stoer zijn als je motorrijdende vader? Vaak wordt er dan gezegd dat je moet wachten tot je later groot bent. Bij Kawasaki ben je nergens te klein voor…”.

Kawasaki kinderfiets modellen

Een Kawasaki kinderfiets is verkrijgbaar in een paar modellen: Kawasaki KBX en Kawasaki KMX. Verder heeft Kawasaki ook nog loopfietsjes voor de jongsten.

Kawasaki kinderfietsen-KMXKawasaki KMX 12 inch, 16 inch en 20 inch

Kawasaki KMX is verkrijgbaar in drie maten: 12 inch, 16 inch en 20 inch. De Kawasaki KMX 12 inch en de Kawasaki 16 inch hebben standaard zijwieltjes, een terugtraprem en een voorrem. Bij de Kawasaki KMB 20 inch zitten geen zijwielen meer en deze is voorzien van een terugtraprem en twee voorremmen. Alle maten zijn leverbaar in groen of blauw. De vormgeving van de Kawasaki is vrij strak.

Kawasaki kinderfietsen-KBXKawasaki KBX 12 inch, 16 inch en 20 inch

De Kawasaki KBX is ook verkrijgbaar in drie maten: 12 inch 16 inch en 20 inch. De Kawasaki 12 inch en de Kawasaki 16 inch zijn standaard voorzien van stoere zijwielen, een terugtraprem en een voorrem. De Kawasaki 20 inch heeft standaard geen zijwielen, wel een terugtraprem en twee voorremmen. De Kawasaki KBX is verkrijgbaar in de kleuren blauw, middenblauw, groen, wit en rood. De vormgeving van de Kawasaki KBX is iets speelser, wat meer gebogen vormen, maar nog steeds een stoere fiets.