Lief! kinderfietsen

Lief! is een bekend merk wat zich op allerlei producten richt, waaronder nu ook kinderfietsen. Lief! kinderfietsen vormen een aparte collectie fietsen van het merk Cortina. De collectie Lief! fietsen van Cortina onderscheidt zich door de specifieke stijl van Lief!.

Lief! meidenfietsen

Behalve Lief! kinderfietsen heeft Cortina ook Lief! meidenfietsen in een iets grotere maat: 24 inch en 26 inch. Het model is iets anders. De Lief! meidenfietsen hebben een voordrager waarop een mandje of krat kan worden bevestigd en zijn iets anders gedecoreerd dan de kinderfietsen.

Lief! kinderfietsen 12 inch, 16 inch en 20 inch

Lief! meidenfietsen-Lief! transportfietsLief! kinderfietsen van Cortina zijn er in de meest verkochte maten 12 inch, 16 inch en 20 inch. Er is gekozen door Cortina voor één model voor zowel jongens als meisjes. Het onderscheid tussen de jongensfietsen en de meisjesfietsen zit vooral in de kleuren en de kleine details. Zowel voor de jongensmodellen als voor de meisjesmodellen zijn er drie maten verkrijgbaar: 12 inch, 16 inch en 20 inch. De Lief! kinderfietsen voor meisjes zijn leverbaar in rose, groen en wit met vooral bloemetjes als detail op de kettingkast en de dikkere buizen. Ook de velgen hebben een kleurtje gekregen. De jongensmodellen zijn donker blauw met duidelijk zichtbaar de opdruk “Stoer” met ook gekleurde velgen.

Lief! meidenfietsen maten 24 inch en 26 inch

Vanaf 20 inch heeft Cortina ook nog een aantal meisjesfietsen in de Lief! stijl. Deze meisjesfietsen zijn leverbaar in 24 inch en 26 inch. Deze meisjesfietsen zijn allemaal voorzien van een voordrager waarop een mandje of krat bevestigd kan worden. Op de meidenfietsen in de maten 24 inch en 26 inch veel decoratie op kettingkast en jasbeschermers. Deze fietsen zijn leverbaar in de kleuren rood en wit. Grappig is dat de witte meidenfietsen lichtblauw met wit geblokte kettingkast heeft met dito jasbeschermers, gedecoreerd wederom met bloemetjes.