Aldo omafiets

aldoAldo heeft een grote collectie aan verschillende omafietsen. De omafietsen hebben allemaal hetzelfde uitgangsmodel: 2 schuine stangen aan de voorkant, waarvan de bovenste licht gebogen is, gekleurde velgen, ondoorzichtige jasbeschermers en een gesloten kettingkast. In detail zijn er wel een aantal verschillen.

Aldo omafietsen

Aldo Bare

Aldo BareDe Aldo Bare heeft in beginsel geen achterdrager, deze is optioneel. De banden van Aldo Oma Bare zijn roze, groen of grijs van kleur. De Oma Bare zelf is in vrijwel alle gevallen zwart, er is één witte versie. De Aldo Oma Bare is te herkennen aan dikke ballonbanden. De verlichting (LED-verlichting) werkt op batterijen en de Aldo Oma Bare heeft een enkele standaard.

Aldo Cargo

Aldo CargoDe Aldo Cargo is, zoals de naam al enigszins aangeeft een transportfiets en wordt standaard geleverd inclusief voordrager. De achterdrager is optioneel. De Aldo Cargo is leverbaar in crème, mat zwart, wit en zwart. De Cargo heeft een tweepoot standaard (geen klapstandaard) en heeft voor en achter LED-verlichting werkend op batterijen.

Aldo Basic

Aldo BasicDe Aldo Basic is in veel kleuren verkrijgbaar: helemaal rood, helemaal wit, helemaal blauw, helemaal zwart, helemaal mat zwart en er is een lichtblauwe Aldo Oma Basic met zwarte accenten (jasbeschermers, gesloten kettingkast, klapstandaard, velgen, achterdrager). De Aldo Oma Basic wordt met klapstandaard geleverd en heeft geen voordrager (ook niet optioneel). Verder heeft de Oma Basic een terugtraprem en LED-verlichting werkend op batterijen. Deze simpele omafiets heeft ook een lage prijs.

Aldo Luxe

Aldo LuxeDe Aldo Luxe is in dezelfde kleurstellingen te koop als de Aldo Oma Basic. Het luxe tintje aan deze Aldo omafiets komt van de anti-lekbanden, de sterke RVS-velgen en het lekkere luxe zachte en dus comfortabele zadel.

Aldo Nostalgie

Aldo NostalgieDe Aldo Nostalgie is een omafiets met een leuke nostalgische uitstraling. De fiets is uitsluitend verkrijgbaar in 28 inch, leverbaar in drie kleuren crème, bruin en grijs met standaard kleur banden. De bruine versie van de Oma Nostalgie heeft, behalve crème banden ook crèmekleurige jasbeschermers, zadel en handvatten. De kettingkast is wel bruin. De crèmekleurige Oma Nostalgie heeft wel weer een crèmekleurige kettingkast, maar de handvatten en het zadel zijn uitgevoerd in bruin. De Aldo Oma Nostalgie heeft een enkele standaard, een terugtraprem en LED-verlichting.

Aldo starter

Aldo StarterDe Aldo Starter is een Aldo omafiets die in 28 inch (volwassen maat) verkrijgbaar is, in 24 inch en 26 inch. De Oma Starter is alleen verkrijgbaar in zwart (inclusief jasbeschermers, gesloten kettingkast, klapstandaard, LED-verlichting) en terugtraprem en is de goedkoopste omafiets in de collectie van Aldo. De uitvoering van de Aldo Oma Starter is simpel maar compleet.