Cannondale tandems

cannondaleCannondale heeft net een nieuwe collectie tandems opgenomen in de collectie. Het gaat om drie tandems:

  1. Cannondale Road Tandem 1 (racetandem)
  2. Cannondale Road Tandem 2 (racetandem)
  3. Cannondale 29er (mountainbike tandem)

De prijs van de Cannondale tandem ligt een stuk lager dan die van de Koga Twin Traveller. De adviesprijzen van Cannondale liggen tussen de $ 2790 en $ 4450.

Op dit moment is het nog lastig om aan specificaties van de tandems te komen. Het aantal versnellingen is bijvoorbeeld nog niet te vinden.

Cannondale tandem modellen

Cannondale Street Tandem 1

Cannondale Road Tandem 1De Cannondale Street Tandem 1 is met name vervaardigd uit carbon. Hij zal alleen leverbaar zijn in de kleur wit en heeft een rood randje. De Street Tandem 1 heeft verder een racestuur en is leverbaar in diverse maten, waarbij de maat van het voorste deel van de fiets (van de captain) over het algemeen groter is dan die van de stoker (achter).

Cannondale Road Tandem 2

Cannondale Road Tandem 2Het frame van de Cannondale Roat Tandem 2 is vervaardigd uit Aluminium. Dat bepaalt tevens het feit dat de Cannontdale Road Tandem 2 goedkoper is dan de Road Tandem 1 die van carbon gemaakt is. De Road Tandem 2 is ook leverbaar in diverse maten en is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Cannondale 29er

Cannondale Tandem 29De Cannondale 29er is een mountainbiketandem en alleen verkrijgbaar in de kleur zwart, maar wel in diverse maten.

Cannondale Street Tandem

Cannondale Street TandemDe Cannondale Street Tandem is een wat ouder model van Cannondale qua tandems. De Street Tandem valt meer onder de hybride fietsen, hij is leverbaar in diverse maten en daarnaast in twee kleuren, black en Vintage Moss. Het is een van de goedkopere modellen tandems van Cannondale. De Cannondale Street Tandem heeft als adviesverkoopprijs $ 2150.