Vittorio tandems

Vittorio tandems worden op maat gemaakt en iedere tandem is dan ook, zoals Vittorio zelf aangeeft “een uniek handgemaakt product”, waarbij per fiets, dus ook per tandem wordt gekeken naar de speciale lichaamsverhoudingen van de klant en de specifieke wensen. Daarmee zijn de Vittorio tandems ook per uitstek geschikt voor het tandemfietsen met gehandicapten. Voor het op de juiste wijze opnemen van de maten wordt wel gebruik gemaakt van een speciaal ontwikkelde “pasfiets” die op de “zit” van de klant precies wordt afgesteld.

Vittorio tandem

De tandems van Vittorio staan erom bekend dat ze comfortabel fietsen. Dit komt voor een deel doordat je op de fietsen rechtop kunt zitten. Verder hebben de tandems een Rohloff naafversnelling met 14 versnellingen. De tandem wordt voor het gebruik van deze versnelling speciaal aangepast. Verder heeft Vittorio een speciale aanpassing voor het aantal spaken waarover de tandems moeten beschikken om het gewicht van twee fietsers goed te kunnen dragen.

Vittorio tandemsDe tandems van Vittorio kunnen ook met elektrische ondersteuning worden geleverd.

Vittorio De Marathon

Op de website van Vittorio staan een aantal voorbeelden van type tandems die als voorbeeld dienen, zoals De Marathon (geschikt voor volle bepakking en eventueel een aangehangen bagagekar, ofwel, zeer geschikt voor de vakantie).

Vittorio tandemsAndere type tandems waar Vittorio die Vittorio bijvoorbeeld kan leveren zijn de sportieve tandems en tandems met een lage instap.