puch

Puch transportfietsen

Puch fietsen worden geproduceerd door Cycleurope, een onderdeel van de Zweedse Grimaldi Group, één van Europa’s grootste fietsproducenten. De Puch transportfietsen zijn in een aantal modellen en daarbinnen in een aantal uitvoeringen leverbaar, de Puch Strong (in de uitvoering +, ++ en +++) en de Puch Crunch Original. De transportfietsen hebben allemaal een stevige voordrager.

Puch Strong

Puch StrongVan de Puch Strong zijn diverse uitvoeringen te koop. Het verschil in de uitvoeringen zit in het aantal versnellingen (Strong: 1 versnelling, Strong Plus: 3 versnellingen en Strong Plusplus 7 versnellingen). Verder is er verschil in het gewicht van de fietsen. De fiets met de meeste versnellingen is tevens ook de zwaarste versie. Alle fietsen in de uitvoering Puch Strong hebben een zilverkleurig aluminium frame en zwarte velgen, dikke banden, shimano remmen en een zadel van het type beach cruiser royal. Ook alle overige onderdelen van de Puch Strong zijn in zwart uitgevoerd.

De fiets wordt standaard zonder bagagedrager geleverd, maar montage van een bagagedrager is wel mogelijk (in zwart). Door het design van de fiets komt de stoere en unieke straling die de puch fietsen hebben, goed naar voren.

Puch Crunch Original

Puch Crunch OriginalIn tegenstelling tot de Puch Strong, is de het damesmodel van de Puch Crunch Original geheel in één kleur uitgevoerd: wit. Het herenmodel is ook in één kleur uitgevoerd: zwart. Ook de velgen van de beide modellen zijn respectievelijk wit en zwart. De fiets heeft dikke banden en een eenvoudige vormgeving. Daarnaast beschikt de Puch Crunch Original over shimano remnaven, drie versnellingen en verlichting in de retrostijl. Met name dat laatste en het stoere zadel (wederom beach cruiser) geven de fiets net dat stoere wat de Puch fietsen kenmerkt.

Beide Puch transportfietsen (dus de Puch Strong en de Puch Crunch Original) zijn verkrijgbaar in diverse maten en zowel in een herenmodel als in een damesmodel.