sparta

Sparta transportfietsen

Sparta heeft een breed assortiment fietsen en daarin zit één model transportfiets. Een model wat al jaren oud is en gedurende de jaren alleen technisch gezien veranderd is, maar de retrolook behouden heeft. De Sparta pick-up. Sinds een tijdje is van de Sparta Pick-up transportfiets ook een elektrische fiets verkrijgbaar. Hierover later meer.

Sparta Pick-up

Sparta Pick UpDe sparta Pick-up heeft standaard een voordrager (met spanelastiek), een dubbele standaard, een stuurslot, batterijverlichting, is verkrijgbaar in dames- en herenmodel en een naafdynamo. Deze transportfiets is verkrijgbaar in diverse kleuren. In het herenmodel in black, grey, opal green, stonewashed blue. In het damesmodel in de kleuren black, peacock blue, soft pink en ruby red.

Sparta geeft zelf over de fiets aan: ‘De enige originele oer-Hollandse transportfiets voor mensen die lekker én in stijl willen fietsen.’ De fiets ziet er inderdaad ook zo uit, of hij zo rijdt, zal ieder voor zich moeten bepalen. De prijs voor de fiets valt in de middenmoot (adviesprijs van 529 euro). Op de site van Sparta heb je de mogelijkheid om zelf een frame voor je fiets te ontwerpen.

Sparta Pick-up electric

Sparta Pick Up Electric

De Sparta Pick-up is ook in een elektrische versie te koop: de Sparta Pick-up electric. Deze elektrische fiets heeft dezelfde eenvoudige uitstraling als zijn niet-elektrische zusje/broertje en beschikt ook over een voordrager met spanelastiek. Meer informatie over de Sparta Pic-Up Electric kun je vinden op de pagina Sparta elektrische fietsen.