Vogue transportfietsen

vogueVogue is een fietsenmerk wat geproduceerd wordt door een Nederlands bedrijf genaamd Europa Cycle Company (ECC) te Zaandam. Ook de fabricage van de fietsen vindt in Zaandam plaats. Het bedrijf heeft een zeer gevarieerd aantal fietsen in de collectie zitten, waaronder een aantal transportfietsen. Alle fietsen hebben als kenmerk dat ze een mooi design hebben, scherpe prijs en een goede kwaliteit.

Vogue Lifter H

Vogue Lifter HDe Vogue Lifter staat, net zoals de andere Vogue fietsen, bekend als een fiets met een fraai design. Hij is leverbaar in zowel dames- als herenmodel, heeft een aluminium frame met een RVS voordrager, een framehoogte van 57 cm, brede stalen velgen, Shimano remnaven en zowel handremmen als een terugtraprem, een dubbele standaard, een zacht zadel en antislip pedalen. De fiets is ideaal voor personen vanaf ca. 165 cm. Zowel het zadel als het stuur zijn in hoogte verstelbaar. Er zit standaard geen bagagedrager op.

Vogue Lifter D

Vogue Lifter D

De Vogue Lifter D is het damesmodel van de Vogue Lifter.

 

Vogue Elite

Vogue EliteDe Vogue Elite transportfiets van 2013 heeft een stoere uitstraling en alleen leverbaar in damesmodel. De fiets heeft een terugtraprem, 3 versnellingen, voor- en achterlicht met LED verlichting, het achterlicht werkt op basis van een batterij, een comfortabel zadel en handvatten die vaak een contrastkleur hebben ten opzichte van het frame van de fiets en uiteraard een voordrager.

De wielmaat is 28 inch en het frame is mat zwart en leverbaar in zowel 50 als 57 cm. De velgen zijn van aluminium in mat zwart en hij is standaard voorzien van een dubbele standaard.

Vogue Charisma 3

Vogue Charisma 3De Vogue Charisma 3 is de elektrische variant van de Vogue transportfiets. De fiets zou beschikken over een zeer stille motor en een Li-ion accu, Shimano V-brake remmen voor en rollerbrake remmen achter, een Shimano nexus 3 versnelling. Het totaalgewicht van de fiets is 26 kg. De prijs is zeer schappelijk voor een elektrische fiets, hij is namelijk leverbaar voor 1099 euro. Ook deze fiets mag qua design weer gezien worden.