ORI vouwfietsen

ORI Bikes is een fietsenfabrikant in Groot Brittanië, die inmiddels al jarenlang vouwfietsen maakt, in Groot Brittanië onder de naam Mezzo. In Nederland vind je deze vouwfietsen onder de naam ORI. De frames van deze vouwfietsen zijn licht en de vouwcomponenten zijn van goede kwaliteit en speciaal voor deze fietsen ontworpen. Op de website van ORI vind je een filmpje met de wijze van vouwen.

ORI modellen

In Nederland zijn drie verschillende modellen te koop:

  • M9
  • MI8
  • CI4

ORI vouwfietsen-M9ORI M9

ORI M9 is een model vouwfiets van ORI met een frame van aluminium, 16 inch wielen, een verstelbaar stuur, 9 versnellingen (derailleur), opvouwbare pedalen, een bagagedrager en een miniformaat bel. De ORI M9 is leverbaar in zwart.

 

ORI MI8

ORI vouwfietsen-MI8De ORI MI8 heeft veel weg van de ORI M9 qua vormgeving. Ook deze ORI vouwfiets heeft een frame van aluminium, 16 inch wielen, een verstelbaar stuur, opvouwbare pedalen, een bagagedrager en een mini bel. De ORI MI8 heeft 8 versnellingen (derailleur). De ORI MI8 is leverbaar in zwart.

 

ORI CI4

Zoals je al enigszins aan de naam kunt zien is de ORI CI4 een iets ander model qua vormgeving dan de ORI M9 en de ORI MI8. Hij ziet er wat strakker uit. Ook deze ORI vouwfiets heeft een frame van aluminium, een verstelbaar stuur, 16 inch wielen, opvouwbare pedalen, een bagagedrager en een mini bel en verder 4 versnellingen met vrijloop. Deze ORI vouwfiets is leverbaar in antraciet.