Loekie kinderfiets 18 inch

loekieBij de Loekie 18 inch kinderfietsen zitten er in principe geen zijwieltjes meer op de fiets. Onder de jongensfietsen in 18 inch zijn er twee modellen: X-treme en de jongensvariant van X-plorer. Meisjesfietsen in 18 inch zijn Foxy Lady en Prinses en een meisjesversie van X-plorer. In deze maat is het aantal modellen wat kleiner dan in de meeste andere maten. 18 inch is geen fietsmaat die veel verkocht wordt. De meeste kinderen komen na een fiets in de maat 16 inch terecht in de maat 20 inch.

Standaard is een Loekie kinderfiets 18 inch voorzien van:

  • verlichting;
  • terugtraprem;
  • velgremmen (voor en achter)
  • standaard;
  • bagagedrager;
  • bel;
  • gesloten kettingkast;
  • speciale handvatten voor kinderen.

Loekie X-plorer

De X-plorer is leverbaar in veel kinderfietsmaten: 12 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch en 22 inch. De specificaties van de 18 inch X-plorer zijn gelijk aan de andere standaard specificaties die bovenaan zijn genoemd. Het frame is van staal. De X-plorer van Loekie is alleen via een online bestelling leverbaar en wordt gratis thuis afgeleverd. De kleur van de X-plorer in de maat 18 inch is zwart/oranje. De Loekie X-plorer is ook in een meisjesvariant verkrijgbaar in de maat 18 inch. Voor de meiden is de X-plorer wit/roze van kleur. De rest van de specificaties zijn dezelfde als die voor de jongensfiets.

Loekie X-PlorerLoekie X-Plorer

 

 

Loekie jongensfietsen 18 inch

Zoals hierboven al aangegeven zijn er twee jongensmodellen in deze maat. Zowel X-plorer (jongensfiets) als X-treme zijn jongensfietsen die vooral stoerheid uitstralen, met name in de gebruikte kleuren op de fiets. X-plorer is behalve in 18 inch, ook leverbaar in 12 inch, 16 inch, 20 inch en 22 inch.

Loekie X-treme

Loekie X-TremeDeze Loekie kinderfiets wijkt in een aantal opzichten af van de andere kinderfietsen van Loekie. Het frame is van aluminium en is de kettingkast wel gesloten ter voorkoming van vieze kleding, maar is deze wel transparant. De fiets is leverbaar in overwegend grijs met rode velgen en zwarte kunststof spatborden, of in zwart met stoeren blauwe en witte accenten en zwarte velgen. Het voorlicht en het achterlicht zijn beide voorzien van een batterij en een aan- en uitknop en de fiets heeft twee velgremmen en een terugtraprem. Er zitten snelbinders op de bagagedrager, de fiets heeft een slot. Zadel en stuur zijn makkelijk verstelbaar, zodat je kind lang met de fiets kan doen. De X-treme heeft rode velgen. De X-treme is leverbaar in 18 inch en 22 inch.

Loekie meisjesfietsen 18 inch

De meidenfietsen in deze maat zijn: Foxy Lady, Prinses en X-plorer. De X-plorer is hierboven al besproken, omdat daar zowel een meisjesfiets van bestaat als een jongensfiets. Fox Lady en Prinses zijn typische meidenfietsen. Voor deze fietsen gelden in ieder geval de standaardspecificaties zoals bovenaan opgenomen.

Loekie Foxy Lady

Loekie Foxy LadyFox Lady is echt een meisjesfiets, compleet met mandje. De Foxy Lady is in twee kleuren verkrijgbaar: zwart/wit/roze en in goud/wit. De Foxy Lady heeft een mooie bloemenprint als decoratie, zowel op het frame als op het zadel op de zwart/wit/roze fiets en een grappige print op de goud/witte fiets. De goud/witte Foxy Lady van Loekie heeft een wit mandje voorop. De zwart/wit/roze Foxy Lady heeft een zwart mandje voorop. Beide meisjesfietsen hebben snelbinders, een fietsslot, een bijpassende fietsbel en het frame is van aluminium.

Loekie Prinses

Loekie PrinsesDe Loekie kinderfiets Prinses is het toppunt van een meisjesfiets. Leverbaar in 12 inch, 16 inch en 18 inch. De fiets heeft een lieve uitstraling en is natuurlijk roze. De Prinses is volledig gedecoreerd met prinsesjes. De banden van deze Loekie kinderfiets zijn extra breed voor meer stabiliteit, koplamp en achterlicht met batterijen en aan- en uitknopje, het frame is van staal, er zitten mooie roze snelbinders op de fiets, een achterdrager, een mandje in roze, vrolijk gekleurde velgen (zorgt er ook voor dat je kind beter gezien wordt op de weg) en twee velgremmen (voor en achter) en een terugtraprem. Ook heeft de fiets een slot.

Loekie kinderfiets maten