Loekie kinderfietsen

loekieLoekie is een fietsenfabrikant die zich uitsluitend richt op kinderfietsen en is daarmee vergelijkbaar met S’coolbike kinderfietsen en Puky Kinderfietsen. Loekie heeft kinderfietsen in de maten 12 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch en 22 inch en richt zich daarmee specifiek op hele jonge kinderen. Loekie werkt met kledingmaten als richtlijnen voor de maat van de fiets.

Zo is een 12 inch fietsje geschikt voor een kind met kleding maat 92-98, een fiets van 16 inch voor kleding maat 104-116, een fiets van 20 inch voor kledingmaat 124-128 inch en een fiets voor 22 inch kledingmaat 128-134. Een makkelijker manier van maat nemen, maar let op dat je daarbij altijd ook kijkt naar de mogelijkheden van de instelling van de hoogte van het zadel en of je kind, zittend op het zadel, nog met de voeten makkelijk bij de grond kan.

Loekie heeft behalve diverse verkooppunten ook een eigen webshop. Een aantal van de kinderfietsen is ook alleen via de webshop leverbaar. Deze fietsen zijn vergelijkbaar met de andere fietsen die wel in de winkel te koop zijn, worden volledig afgemonteerd afgeleverd, gratis verzonden en hebben dezelfde garantie. Het voordeel van deze fietsen is de scherpere prijs doordat er geen tussenkomst nodig is van een dealer. De volgende maten heeft Loekie in de collectie:

12″
inch
16″
inch
18″
inch
20″
inch
22″
inch
24″
inch