Loekie kinderfiets 20 inch

loekieLoekie heeft ook in de maat 20 inch een ruime keuze aan zowel jongensfietsen als meisjesfietsen. De jongensmodellen zijn: BMX, Booster, Freestyle, X-plorer en Speedblade (een echte ATB-fiets). Voor de meisjes is de keuze uit: X-plorer, Foxy Lady, Oilily Stripe, Granny Fluor, Prinses en Superstar. Alle modellen zullen hieronder kort aan bod komen. Let op: de specificaties van sommige fietsen van Loekie zijn niet geheel compleet, ook niet op de site van Loekie. Ga, indien mogelijk bij de dealer kijken voor deze fietsen of informeer bij Loekie voor de De specificaties die voor alle fietsen gelden zijn:

Loekie X-plorer

Loekie X-PlorerX-plorer is ook hier in de 20 inch maat zowel voor jongens als voor meisjes leverbaar in speciaal op jongens en meisjes afgestemde kleuren. De fiets is al eerder ter sprake geweest bij de Loekie kinderfietsen 18 inch X-plorer, hij is namelijk leverbaar in 12 inch, 16 inch, 18 inch, 20 inch, 22 inch.  X-plorer is een leuke jongens/meidenfiets met een stalen frame, een velgrem en een terugtraprem, voor- en achter batterijlampen, vaste voorvork, brede banden.

Loekie jongensfietsen 20 inch

De jongensfietsen in 20 inch blinken uit door stoerheid, bijvoorbeeld door de BMX (zowel met drie versnellingen als met een terugtraprem, zonder versnellingen) of door de Speedblade, een echte ATB fiets en ook Freestyle kun je onder dit rijtje rekenen.

Loekie BMX S3

Loekie BMXDe Loekie BMX S3 is een stoere jongensfiets met dikke stootkussens om de fiets te beschermen bij het vallen. De kleuren van de fiets kunnen jaarlijks anders zijn. De fiets is voorzien van goede reflectoren, een standaard, handremmen (voor en achter) en terugtrapremmen en drie versnellingen, verder een open kettingkast met een oranje tandwiel. Het frame is van staal. Van de BMX is er ook een versie zonder versnellingen. Even stoer, maar een iets simpeler uitvoering dan de BMX S3.

Loekie Speedblade

Loekie SpeedbladeDe Loekie Speedblade is een echte ATB (van Sparta), compleet met verende voorvork en 18 versnellingen en brede banden (voor extra grip op ieder terrein) zodat Speedblade ook echt als crossfiets kan worden gebruikt. Het frame van de fiets is van staal, Speedblade heeft zowel voor als achter velgremmen, een standaard, koplamp voor en reflecterend achterlicht. Het stuur en het zadel zijn makkelijk te verstellen, zodat de fiets eenvoudig is aan te passen aan een groeiend kind.

Loekie Freestyle

Loekie FreestyleDe Loekie Freestyle is een echte stuntfiets, waarvan het stuur 360 graden draaibaar is, er zitten zijsteunen op zowel voor- als achterwiel, twee velgremmen (voor en achter), een terugtraprem, vrijloop, drie versnellingen, stootkussens om de fiets tegen beschadigingen bij het vallen te beschermen, in plaats van lampen op diverse plekken (ook op de plaats van de lampen) reflectoren voor goede zichtbaarheid, silkbanden voor extra grip en een open kettingkast.

Loekie Booster

Loekie BoosterDe Loekie Booster is een hippe leuke jongensfiets. Dit Loekie model in 2o inch heeft een gesloten kettingkast, is zilver/zwart van kleur, heeft goede verlichting voor en achter op batterijen, een stevig slot, een stalen frame en een goede standaard.

Loekie meisjesfietsen 20 inch

Loekie heeft ook in de maat 20 inch leuke meisjesmodellen in de collectie. Een aantal modellen zijn al eerder aan bod geweest, zoals Foxy Lady en Prinses. Op deze modellen gaan we verder niet meer in. Behalve dat Foxy Lady en Prinses in deze maat standaard geen zijwieltjes meer hebben, hebben ze wel een slot en een standaard en is er een Foxy Lady met wel drie versnellingen. Verder kun je de Foxy Lady in goud/wit en in roze/wit/zwart kopen. Aan model Prinses is ten opzichte van de kleinere modellen (12 inch, 16 inch, 18 inch en 20 inch) niet veel veranderd. Andere modellen van Loekie in de maat 20 inch zijn: Superstar, X-plorer (hierboven al besproken) en Oilily Stripe

Loekie meisjesfiets Granny Fluor

Loeki Granny FluorOok voor meisjes is er een omafiets bij Loekie (in 20 inch, 24 inch en 26 inch), genaamd Granny Fluor. De naam Fluor heeft te maken met de kleur van het model: fluor roze met jasbeschermers in andere felle kleuren. Deze Loekie meisjesfiets heeft een frame van staal, een vaste voorvork, een gesloten kettingkast (in dezelfde kleuren als de jasbeschermers), een gewone enkele standaard, batterijverlichting met aan/uitschakelaar voor en achter en een slot. Door de felle kleuren, maar ook door de batterijverlichting is de fiets altijd goed zichtbaar.

Loekie meisjesfiets Oilily Stripe

Loekie Oilily StripeOilily is niet alleen een bekend kledingmerk, maar er zijn ook fietsen van. Dus voor de echte Oilily fans een echte Oilily fiets van Loekie in 20 inch (Oilily Stripe), 24 inch (Oilily Change) en 26 inch (Oilily Pink).

De Oilily Stripe is een design van Oilily met de techniek van Sparta. De fiets is vrolijk gekleurd en heeft tevens jasbeschermers en een terugtraprem. Ook dit frame is van staal. Model Oilily Stripe heeft gekleurde jasbeschermers met vrolijke strepen, batterijverlichting voor en achter, 3 versnellingen een terugtraprem, een standaard en een slot. De banden zijn roze van kleur en van een speciaal soort rubber, de Oilily Stripe heeft rode velgen, transparante kettingkast waar je de roze ketting door kunt zien, de bagagedrager, trappers, koplamp en bel zijn ook in rood en op het zadel zit een echte Oilily sticker.  Ook de andere Oililyfietsen hebben een speciaal ontwerp. De Oililymodellen zijn een samenwerking van Oilily en Sparta voor Loekie.

Loekie meisjesfiets Superstar

Loekie SuperstarSuperstar begint al op een echte damesfiets te lijken. Superstar is er in zilver/zwart met roze accenten en in geel met wit, ook met roze accenten. De kettingkast is gesloten, de fiets heeft een frame van staal, een standaard, een slot en vrolijke gekleurde snelbinders.

Loekie kinderfiets maten