Ervaar fantastisch fietsen!

Op zaterdag 17 mei 2014 houdt Multicycle in Ulft een open huis om de nieuwste fietsmodellen te bezichtigen en hier eventueel een testrit op te maken. In samenwerking met parters als de ANWB, AGU fietskleding en continental banden zijn er nog diverse activiteiten gepland. Alle bezoekers van NederlandersFietsen zijn hiervoor uitgenodigd en zijn welkom van 10.00 uur tot 16.00 uur aan de Anton Tijdinklaan 1 in Ulft (showroom Multicycle).

Innovatie met passie voor techniek, dat is Multicycle

Met hun eigen ontwikkelings- en technologieafdeling is Multicycle al sinds 1977 bezig om handmatig exclusieve fietsen van hoge kwaliteit te maken. Zo zijn is MC altijd op zoek naar de nieuwste technieken en items om het fietsplezier te vergroten.
Tijdens de open dag kunnen bezoekers kennismaken met de vakmensen van MC en een kijkje nemen in de showroom en de verschillende afdelingen. Ook is er rond gezette tijden mogelijk om een rondleiding te krijgen door het pand. Tijdens de rondleiding wordt door de gepassioneerde medewerkers verteld hoe een Multicycle fiets met de hand wordt gemaakt.

Designed around you

Tmulticycle-open-dagijdens de open dag kunnen bezoekers de fiets collectie van 2014 in de showroom bewonderen. Iedere fiets van Multicycle blinkt uit in design, gebruiksmogelijkheden en is doordacht tot in detail. Multicycle heeft veel verschillende modellen, van kilometervreters tot moderne stads- en lichtgewicht tourfietsen.
MC’s zijn bijzonder dankzij slimme geometrie wat zorgt voor een goede en comfortabele houding. De e-bikes zijn licht in gewicht én in gebruik. Het belangrijkste is wel; kies een fiets die bij u past!

Ervaar fantastisch fietsen!

Tijdens ons Open Huis is er natuurlijk de gelegenheid om een proefrit te maken op onze fietsen. Stap op en ervaar Fantastisch fietsen! Multicycle kijkt uit naar uw bezoek aan haar Open Huis op zaterdag 17 mei a.s. van 10.00 tot 16.00!

Reacties

Geef een reactie

*